Text med "Kiropraktor Robert Åhgren" med en tecknad gestalt av en rygg

Behandlingar & Priser

Kiropraktisk behandling & coachning - Nybesök - 30 minuter - pris 750kr

Avser ny behandlingsserie - Kiropraktisk behandling som avser konsultation, behandling i form av kiropraktiska manipulationer och diverse mjukdelsbehandlingar efter behov. Exvis massage, stretch m.m. Patienten ges även råd och tips på övningar och rehab han eller hon kan utföra på egenhand i förebyggande och underhållande syfte. Vanliga problem är allt från nackspärr och nackvärk, ryggskott och ryggvärk till axelsmärta, knä och höftproblem.


Kiropraktisk behandling & coachning - Återbesök - 30 minuter - pris 700kr

Avser återbesök för pågående behandlingsserie.


Kiropraktisk behandling - Återbesök - Enbart manipulation - 15 minuter - pris 350kr

Ett återbesök som avser enbart kiropraktiska manipulationer. Ett sätt att vidhålla god rörelse och lätta på låsningar. Inget fokus läggs på annan form av behandling så som massage eller liknande. Ett snabbare besök men även billigare.


Kiropraktisk behandling helg & akut-tid - 30 minuter - pris 950kr

Finns inga tider ute i bokningskalendern kan du alltid ringa eller sms:a mig på 0763-406636


Personlig träning & Coachning - 4 st tillfällen - 30 minuter - pris 1000kr

Vi går igenom och tränar individuellt anpassade träningspass utifrån dina besvär och mål. Detta görs på vårt egna gymmet i samma byggnad. Detta pris och tjänst avser 4 st träningstillfällen under en månad. Träningsanpassade kläder är att föredra.


Personlig träning - 1 st tillfällen - 30 minuter - pris 300kr

Vi går igenom och tränar individuellt anpassade träningspass utifrån dina besvär och mål. Detta görs på vårt egna gymmet i samma byggnad. Detta pris och tjänst avser 1 st träningstillfälle. Träningsanpassade kläder är att föredra.

Fantastiskt duktig och kunnig i sinyrkesroll. Rekommenderas
verkligen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Lars P.

Den bästa! 🫶 Har gått regelbundet det senaste året, och jag känner mig alltid välkommen och omhändertagen! Robert är lyhörd och väldigt lättsam och det märks att han vet vad han gör. Går alltid därifrån bättre än jag kom dit, och alltid lika nöjd. Rekommenderas verkligen!"


Cajsa O

Fantastiskt, kan inte ge ett annat betyg. Får en känsla av välbefinnande och läkande efter varje besök hos Robert. Fått så mycket hjälp av honom med min tidvis värkande kropp efter att jobbat 40 år som elektriker. Rekommenderas starkt!


Tomas S